Skip to main content

Ahogy kezdődik a tanév kezdődnek a programok is a 8.z-sek számára, így az őszi két napos osztálykirándulás Nőtincsre. Természetesen nem alakult minden a tervek szerint, de a lekésett busz ellenére az osztály lelkesen indult a Naszály felé, a hűvös, de napsütéses októberi reggelen. Hősiesen gyalogolt fel az egész osztály a csúcsig, ahol egy kilátóból láthattunk rá a környező településekre. Már délután volt, mire Nőtincsre értünk, ahol azonnal megtapasztalhattuk az ottani vendégszeretetet, elképesztő kedvesek voltak, meleg teával és finom pizzával vártak minket. A templomi liturgián többen énekeltünk, amivel remélhetőleg örömöt tudtunk szerezni a Nőtincsieknek. Este az ottani nyolcadikosokkal egy hatalmas tábortűz fényénél játszottunk, ismerkedtünk, ahogy tőlünk megszokott, nem túl csendesen.

Másnap is finom reggeli fogadott. Volt aki a tegnapi nap fáradalmai után még beállt focizni, mások olvastak, vagy a szálláson foglalták el magukat.

Még ott ebédeltünk, és megkóstolhattuk a mennyei sütijüket, ami azóta is többünk kedvence. A hazafelé tartó buszt szerencsére elértük, bár páran talán visszafelé is szívesen sétáltak volna 🙂