Skip to main content

Kedves Szülők!

2024. június 1-jétől változik az étkeztetés rendszere, mely hosszú távon gyermekeink minőségibb étkezését, a megrendelés könnyítését, egyszerűsítését szolgálja. Kérjük, hogy figyelmesen olvassátok el Kovács Ildikó Júlia gazdasági vezető levelét, kérdéseitekkel a megadott elérhetőségen keressétek Őt bizalommal.
Kérünk, hogy a zökkenőmentes átállás érdekében figyeljetek a megadott határidőre (nyomtatványok leadási határideje május 10.)
Reményeink szerint szeptembertől gyermekeink 2 menü közül is választhatnak majd, és tervben van – keresvén a leendő szolgáltatót – a szolgáltatóváltás is a finomabb, minőségibb étkezés biztosítása érdekében.
Együttműködésetekben bízva és azt köszönve:

Szülői Szervezet

Tisztelt Szülők!

A Karolina Katolikus Általános Iskola, Székesegyházi Kórusiskola és Alapfokú Művészeti Iskola szeretné megkönnyíteni és leegyszerűsíteni a gyermekétkeztetéssel kapcsolatos szülői teendőket, ezért „Menza Pure Karolina” programot 2024. június 1-jétől elindítja.
Az Iskola részéről kapcsolattartó: Kovács Ildikó Júlia gazdasági vezető, e-mail: gazdvez.karolina@ekif-vac.hu

A program lehetőséget biztosít a gyerekek étkezésének elektronikus megrendeléséhez, lemondásához, a térítési díj átutalásos megfizetéséhez. A program gördülékeny alkalmazásához szükség van az Önök konstruktív együttműködésére, támogató közreműködésére, ezért kérem, olvassák el figyelmesen a „Menza Pure Karolina” Általános Szerződési Feltételek című szabályzatát, amely letölthető a www.karolinavac.hu weboldalról.
Az oldal regisztrációjához regisztrációs emailt küldünk a jelenleg megadott szülői email címre. Kérjük-hogy emailcím változás esetén jelezzenek felénk-hogy megfelelő emailcímre küldhessük a regisztrációs levelet.

Legfontosabb szabályok és kitöltendő dokumentumok: „Megállapodás az on-line felület használatához regisztrációra és átutalásos díjfizetéshez”

Csak azok a gyerekek lesznek jogosultak az étkezésre, akiknek szülei előre kifizették a gyermekük számára az étkezést a tárgyhónapot megelőző hónapban. Amennyiben ezt elmulasztják a gyermek automatikusan kizárásra kerül az étkezésből!

Az étkezés térítési díjának kifizetése netbankon – átutalással történik a szülő számlavezető bankján keresztül, aminek költsége az Ön számlavezető bankjától függ és Önt terheli. A szülőnek egy nyomtatvány kitöltése szükséges 2 példányban, amivel az online felület használatára (lemondás) és az átutalásos fizetésre vállal kötelezettséget. Az étkezési megrendeléseket az intézmény végezi.
Az esetleges lemondásokat a szülő végzi az internetes felületen. Főszabályként a lemondást követő naptól tudja lemondani az étkezést, ha a lemondás reggel 9 óráig megtörténik. (Tehát a hiányzást megelőző munkanap reggel 9-óráig tudja lemondani az étkezést). A megrendelést követően a szülő által megadott e-mail címre értesítő érkezik a fizetendő összegről, amelyet legkésőbb minden hónap 20. napjáig kell átutalni Karolina Katolikus Általános Iskola, Székesegyházi Kórusiskola és Alapfokú Művészeti Iskola 10700323-67520299-51100005 bankszámlájára. Az átutalás során a közlemény rovatba  a fizetendő számla sorszámát és a gyermek nevét kell beírni. Több gyermek étkezése esetén a befizetést külön-külön számlánként kell teljesíteni. Kérjük, hogy az utalások során a pontos, a számlán szereplő összeget fizessék be.
A befizetés elmulasztásának következményeit a Felhasználó/szülő viseli.

A számlát  a szülői felületen megnézhetik, letölthetik, kinyomtathatják.

Választható étkezési típusok:

  • Háromszori (tízórai, ebéd, uzsonna) étkezés.
  • Egyszeri étkezés, azaz csak ebédelnek, azok az „Ebéd” típust válasszák.

Amennyiben a későbbiek során az étkezési típust szeretné megváltoztatni, úgy azt írásban kell kérelmeznie a „Kérelem étkezési típus megváltoztatására” nyomtatványon.

A kedvezmény mértékét jelölni szükséges a megállapodásban és szükséges csatolni az azt alátámasztó dokumentumot is! A vonatkozó jogszabály (328/2011. (XII. 29.) Korm. rendelet) és az Iskola által biztosított kedvezményes étkezést elektronikusan a törvényi szabályozásnak megfelelően a Felhasználó, szülő köteles lemondani azokra a napokra, amelyeken gyermeke nem veszi igénybe az étkezést. Amennyiben nem kerül a megadott határidőig lemondásra, a megrendelt étel kiszámlázásra kerül függetlenül a kedvezmény mértékétől. 

A fenti lehetőségek kiválasztásához és igénybevételéhez a MEGÁLLAPODÁS 2 példányban történő kitöltése szükséges.
A megállapodás letölthető a www.karolinavac.hu weboldalról(iskola honlapjáról).
A MEGÁLLAPODÁSOK LEADÁSA az iskolatitkárnak folyamatosan történik. Leadási határidő legkésőbb 2024. május 10. Ha több gyermeke van, minden egyes gyermekre külön-külön ki kell töltenie a nyomtatványokat. 

Előre is köszönjük együttműködésüket!

Karolina Katolikus Általános Iskola, Székesegyházi Kórusiskola és Alapfokú Művészeti Iskola

Dokumentumok

Szülői tájékoztatóÁSZFKérelem étkezési típus megváltoztatásáraMegállapodás online felületenSegédet szülői felületen történő belépéshez

Kiemelt kép forrása: Freepic;