Skip to main content

Kedves Szülők és Gyerekek! Kedves diákjaink!

A 2022/23-as tanév Tanévnyitó Ünnepélyét és Szentlélek hívó szentmiséjét szeptember 1-én, csütörtökön reggel 8.00-tól tartjuk.
A Szentmise könyörgéseit, a tanévvel kapcsolatos kéréseket a gyerekek fogalmazták meg:

1. Kérjük, hogy a Szentlélek erejével támogasd iskolánkat, hogy a tanuláson kívül a te jelenléted határozza meg az itt töltött mindennapokat, a tanárok és a diákok számára egyaránt.
2. Köszönjük Istenem a csodás nyarat, a sok pihenést, töltődést és a rengeteg programot, kérjük ezekből erőt merítve, újult erővel tudjunk nekikezdeni az idei tanévnek.
3. Köszönjük, hogy segíted diákjainkat a nehéz, fárasztó napokon, kérjük hogy a továbbiakban is a jó útra tereld őket.
4. Köszönet a tanáraink odaadó munkájáért, állj mellettük, hogy továbbra is motiváltak, és segítőkészek maradhassanak.
5. Hálát adunk az iskolánkba érkező első osztályos tanulókért, kérünk téged, hogy a te közbenjárásoddal ők is megtapasztalhassák intézményünkben a hit fontosságát, a tudás hatalmát, és az őszinte barátságok erejét.

Gyülekezés a tantermekben fél8-tól ünneplőben! A szentmise és a tanévnyitó után osztályfőnöki órák lesznek, 1-2. évfolyamon 10.40-ig, 3-4. évfolyamon 11.35-ig, a felső tagozaton pedig 12.00-ig. Ezután haza lehet menni, vagy szükség esetén 16.00 óráig felügyeletet biztosítunk. Ezen a napon fogjuk kiosztani az összeállított tankönyvcsomagokat, és fontos még, hogy a korábban igényelt étkezés csak péntektől indul, a tanévnyitó napjára tehát csomagolt étel/itallal kell készülni!

Szeretettel várunk,
Sisa Sándorné
Julika néni
igazgató