Skip to main content

Büszkék vagyunk rátok!!!

Juhász Lili 6.z osztályos tanulónk tenisz versenyeken szép sikereket ért el.  Lili 8 hónapnyi kemény és alázatos munkájának gyümölcse, hogy az U12-es ranglista 32. helyén állhat a 93 versenyzőből! Köszöni az iskola tanárainak, a tanulásban nyújtott segítséget! Köszöni az igazgatónőnek Sisa Sándorné Julika néninek és az osztályfőnökének a támogatást, így a teniszt versenyszerűen viheti tovább.

Mészáros Vazul 6.z osztályos tanulónk a váci vízilabda csapat oszlopos tagja. Életkorához képest, az idősebb korcsoportban erősíti csapatát. A HaBaWaBa nemzetközi tornán Olaszországban, Lignano Sabbiadoroban az U14-es csapattal bronz érmes lett. A HaBaWaBa Nemzetközi Fesztivál a világ legnagyobb ifjúsági vízilabda rendezvénye, idén 14. alkalommal kerül megrendezésre 2022. június 19. és 26. között.

Fekete Száva Anikó 7.a osztályos diákunk Pápán, a hétvégi országos versenyen szerepelt nagyon eredményesen. A nehéz ügyességi versenyszámot megnyerte, 60-70cm-es díjugratásban pedig második helyezett lett!

Gyombolai Szonja 8.z osztályos tanuló évek óta részt vesz a lovastorna
Országos Bajnokságon. Több ízben is megszerezte az első helyezést.
Ezúton is gratulálunk neki, további sikereket kívánunk.

Szeretettel gratulálunk mindannyiótoknak, akik csupa jó hírét viszitek a Karolinának is!