Vándortábor 2020.

A tábor élményekkel teli kikapcsolódás volt. Végre találkozhattunk a barátainkkal. A kenuzás, biciklizés fárasztó volt, de nagyon jó.

Sokat nevettünk, megtanultunk új dolgokat. Szép, érdekes, eddig ismeretlen helyeken jártunk. Megérte elmenni. Biciklizésnél nagyon sok mindent láttunk. Például szökőkutat, madarakat, egy cuki kiscicát stb…

Kajakozásnál meg hajtottunk. Már fáradt a kezünk, de kellet hajtani, hogy meg ne álljunk. Akárhányszor gondolok vissza, nem jutnak eszembe rossz dolgok, csak jók. Nekem nagyon tetszett!

Grónai Renáta, 6. a osztályos tanuló írta le így véleményét a hét napos vándortáborról. Többen is úgy búcsúztak el a hét nap után, hogy ha jövőre is lesz, újra jönnek.

Július közepén a 6. osztályosok vízi-és kerékpáros vándortáboron vettek részt. A hét napos során sok-sok helyen jártunk: gyulai vár, gyulavári várkastély, szarvasi arborétum, Mini Magyarország Park, gyomaendrődi strand, vízügyi múzeum, erdők, töltések, holtágak….Bicikliztünk, eveztünk, röplabdáztunk, fürödtünk, játszottunk, imádkoztunk. Szúnyogok hadával is háborúra keltünk, de a próbát kiállva, lebarnulva, megerősödve testben és lélekben, sok-sok élménnyel végül hazatértünk.

« 1 of 10 »