Skate43 – Budapest 2021 októbere

Reggel 8 órakor gyülekeztünk a vonatállomáson, de többen már korábban érkeztek, (jól) bevásároltak. Nagyon boldog volt mindenki, mert emeletes vonattal utaztunk Pestre.

Ahogy megérkeztünk, mindenki választott egy párt, akire vigyázott útközben. Villamossal, majd Hévvel indultunk tovább. Amikor odaértünk a parkba, lepihentünk és eszegettünk. Nemsokára elkezdődött az oktatás. Voltak, akik már gyakorlottak voltak a gördeszkázásban, és voltak , akik még életükben nem láttak deszkát. Egy laza bemelegítéssel kezdtük, miután felvettük magunkra a védőfelszerelést. Először megtanultunk megállni, hogy meglegyen az egyensúlyunk, majd elkezdtünk gurulni. Innen kezdődött a neheze. Volt, aki eszeveszett tempóba ment, és volt, aki leesett. Így két csoportot alkottunk. Kezdők, akik még próbálkozhattak, és haladók, akik különböző trükköket tanulgattak. Az oktatás legvégén mindenki ment egy hatalmas kört a gördeszkáján.

Ezt követően többen leültek pihenni, de ez nem tartott sokáig, ugyanis egy “lányok-a-fiúk-ellen” focimeccs kezdődött. Az elején normálisan fociztunk, de aztán átalakult egy ,,kézilabda×foci” játékká, amit csak az osztály értett. Nagyon jól szórakoztunk, de sajnos el kellet indulni, hogy elérjük a vonatunkat. Szintén Hévvel és villamossal jutottunk el a Nyugatiba. Visszafelé ismét emeletes vonattal utazhattunk. Vácon mindenki leszállt, és fáradtan, gördeszkázva tudva elindultunk haza.

Németh Lili 7. Z

« 1 of 26 »