Idei díjazottjaink

Idén 1 Karolina-díjasunk, 6 Karolina Iskoláért díjasunk és 1 Talentumdíjasunk van.

A Talentumdíjat Dobos Leventének szavaztuk meg a népzene magas szintű művelésért.

 

A Karolina-díjat olyan diákunk kaphatja, aki mind a 8 év alatt kitűnő tanulmányi eredményt ért el és sok versenyen sikeresen vett részt. Magatartása és hitélete példamutató. Nővéréhez hasonlóan Komáromi Gittáé idén ez a díj.

 

Bekeretezés után a kék szalag következik. Ennek is jelentése van: iskolánk színei ugyanis a világos- és a sötétkék. Ez jelenik meg a címerünkben és a kis kitűzőinken is . A címerünket Dubniczky Zsuzsanna tervezte annak idején a régi karolinás hagyományainkat alapul véve. Idén a Karolina Iskoláért díjban 6 tanulónk részesülhet: Nagy Luca, Hidvégi-Üstös Izabella, Paksy-Kliment Péter, Tomori Polli, Constans Mária Franciska és a képen látható díj várományosa: Virág Lili.

Az oklevélen látható vincés nővér szobra a gyönyörű kápolnánkban található, az oltártól balra, Kicsi hibája a szobornak, hogy a fején nem a vincés nővérekre jellemző “cornetto” van.
Az elképzelésemet alapul véve, a grafikai munka mindig a lányomat dicséri:  Szabó Katalint. Most már talán tizenöt éve, hogy az utolsó pillanatban eldöntöttek szerint (meg kell várni természetesen az év végi eredményeket) egy-két nap alatt “hozzuk össze” mindezt.

Gratulálunk Neki is és a többi díjazott diákunknak is! Hiányozni fogtok!!!

Szabóné Forgó Anikó